Categorieën
Postcode 7901GC bezoek een andere buurt
twee kolommen
hoogeveen zuid

Geplaatst door: Cootje
Prijs: € 20

Diverse babykleding, verschillende maten. 40 stuks.

Bekijk de details
Small 1498209
Aangeboden: Strijkservice

Geplaatst door: remipoes41
Prijs: 10,00 euro

Ik strijk graag uw berg of bergjes weg,ik werk met een stoomgenerator voor strak en glad werk. Volle mand 10,00 euro en overhemd 1,25 euro.

Bekijk de details
Avatar default thumb Zuideropgaande Nieuw Moscou
Corruptie, vergunning verlening gemeente Hoogeveen.

Hoogeveense bestuurders houden er zeer vreemde praktijken op na ! De ene moet een vergunning aanvragen voor een grote schuur. De andere krijgt hem in de schoot geworpen zonder dat er een haan naar kraait! De Hoogeveense bestuurders rommelen maar wat raak. Inmiddels is het langzamerhand wel duidelijk dat de bestuurders niet integer genoeg zijn om bestuurlijk hun zaken op orde te krijgen. Een blamage waar we burgemeester Karel Loohuis voor hadden gewaarschuwd ! Wij hebben het hier over de gelijkheidsbeginselen! Handhavend optreden in gelijke gevallen , het lijkt ons een duidelijke zaak. Het staat als een paal boven water! Ook burgemeester Karel Loohuis kan de zaak niet op de rails houden. Ook hij is debet aan de schandalen op het Hoogeveense stadhuis ! Een gewaarschuwd mens telt voor Twee. de burgemeester sluit zijn ramen en deuren voor kritiek, maar ooit zal hij naar buiten treden om lucht te happen! Op naar de volgende blunders. Vriendelijke groet, klokkenluider misbruik praktijken gehandicapten Alescon Hoogeveen Assen provincie Drenthe. H. Okken.

Avatar default thumb Zuideropgaande Nieuw Moscou
Aangifte Hoogeveense bestuurders.

Gemeente bestuur van Hoogeveen slaat opnieuw grote flater, en zullen zich moeten verantwoorden voor de rechter! Henri Okken die al jaren in de het gevecht ligt met het Hoogeveense bestuur zal opnieuw aangifte doen van machtsmisbruik. Burgemeester Karel Loohuis van Hoogeveen was vanaf het begin op de hoogte van de stand van zaken, maar weigerde mijn verhaal aan te horen.Nu vier jaar later geeft het gemeente bestuur haar fouten toe. Nu de zaak voor de ombudscommissie ligt! Okken beschikt over bewijzen van zeer verdachte omstandigheden
Het is langzamerhand niet meer te filmen op het Hoogeveense stadhuis. Aantoonbaar machtsmisbruik ! Vriendelijke groet H. Okken. Hollandscheveld.

Small image
Aangeboden: Magnetron HE, geen combi.
hoogeveen zuid

Geplaatst door: Cootje
Prijs: € 20

Magnetron, werkt nog goed, geen combi.

Bekijk de details
Aardenburg

Geplaatst door: hillie
Prijs:

Ik zoek een naaister die mij even een pantalon voor een man kan naaien het moet een piraten broek zijn
gr hillie

Bekijk de details
Small 1497493
Aangeboden: Gratis een mooie leren fauteuil

Geplaatst door: Gerard
Prijs: gratis

Wegens ruimtegebrek een prachtige donkerblauwe leren fauteuil af te halen.

GRATIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bekijk de details
Avatar default thumb nuilerveld
Kater

Zwarte kater vermist sinds30-01-2014.roepnaam Frits

Geef je mening