Categorieën
Postcode 7905GV bezoek een andere buurt
twee kolommen
Tiendeveen

Geplaatst door: Gerard
Prijs: N.o.t.k.

Bekijk de details
Small image
Aangeboden: Magnetron HE, geen combi.
hoogeveen zuid

Geplaatst door: Cootje
Prijs: € 20

Magnetron, werkt nog goed, geen combi.

Bekijk de details
Avatar default thumb Zuideropgaande Nieuw Moscou
CDA Hoogeveen komt in benarde positie !

Het CDA van Hoogeveen komt voor een benarde positie te staan. Raadslid Lucas Hummel uit Hollandscheveld heeft zich nogal onbehoorlijk Gedragen. Hummel weigerde zijn excuus aan te bieden en komt daardoor in het verdachte bankje ! Inmiddels heeft zich ook een ander Raadslid uitgelaten over de dubieuze uitspraken van Hummel. Dit Raadslid zal dan ook z'n eed afleggen, samen met de twee andere getuigen ! Henri Okken, ik heb Hummer meerder malen de kans gegeven om zijn excuus aan te bieden. Hummel ontkende stellig. Draaien om de hete brij heen! Ik ben geen opstandig man, maar heb een hekel aan mensen die de zaak belazeren, zich voordoen als christenen maar niet eerlijk en integer handelen! Okken valt niets te verwijten. De keus aan het CDa lid Hummel was duidelijk. Laat het recht zegevieren ! Vriendelijke groet,klokkenluider misbruik corruptie praktijken gemeente Hoogeveen. Alescon Assen provincie Drenthe. Henri Okken.

Small 1498209
Aangeboden: Strijkservice

Geplaatst door: remipoes41
Prijs: 10,00 euro

Ik strijk graag uw berg of bergjes weg,ik werk met een stoomgenerator voor strak en glad werk. Volle mand 10,00 euro en overhemd 1,25 euro.

Bekijk de details
hoogeveen zuid

Geplaatst door: Cootje
Prijs: € 20

Diverse babykleding, verschillende maten. 40 stuks.

Bekijk de details
Avatar default thumb Zuideropgaande Nieuw Moscou
Henri Okken ,klokkenluider misbruik gehandicapten alescon Hoogeveen Drenthe. Wat me altijd bezig hield is uit gekomen!

Het heeft me jaren bezig gehouden, mijn vermoedens zijn inmiddels wel bevestigd. De dood van mijn vader, die op zeer verdachte wijze stierf. Steeds meer stukjes vallen op z'n plaats. Het staat als een paal boven water,mijn vader is niet zomaar gestorven. Ik ben er van overtuigt, de bewijzen spreken inmiddels voor zich ! Mijn vader is onder zeer duistere omstandigheden gestorven en van z;n leven beroofd ! Ik weet en inmiddels meerdere met mij dat het niet in de haak is in de provincie Drenthe . De onderste steen boven ! Al zijn de leugens nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel ! Vriendelijke groet. klokkenluider misbruik gehandicapten Alescon, corruptie Hoogeveen provincie Drenthe. H. Okken.

Avatar default thumb Zuideropgaande Nieuw Moscou
Klokkenluider Henri Okken. Notariskantoor zakt met beide benen door de grond!

Het gaat nergens meer over ! Te zot voor woorden. Notaris kantoor dat vergeet informatie in te winnen bij het kadaster. Ik ben er langzamerhand stellig van overtuigt dat dit Notaris kantoor vriendjes heeft zitten op het Hoogeveense stadhuis ! Op mijn aandringen moest voor dat de akte van aankopen werd getekend, nog informatie worden opgevraagd omdat er plotseling een woning ontbrak bij de aankoop. Deze woning bleek spoorloos verdwenen . Ook het Hoogeveense gemeentebestuur kwam even lelijk op de koffie. Zo gaat dat, als de de burgers belazert, grof gezegt bedonderd. de bewijzen spreken voor zich! vriendelijke groet. Henri Okken, klokkenluider misbruik corruptie praktijken Hoogeveen Alescon Assen provincie Drenthe !

Aardenburg

Geplaatst door: hillie
Prijs:

Ik zoek een naaister die mij even een pantalon voor een man kan naaien het moet een piraten broek zijn
gr hillie

Bekijk de details
Geef je mening