Categorieën
Postcode 9531KA bezoek een andere buurt
twee kolommen
Small 2014 03 25%2b19.46.30
Aangeboden: sshoenen maat 46 s3 veiligheids graad
Dalkampen

Geplaatst door: Manfred
Prijs: € 35

nieuw ongedragen

http://kokm.home.xs4all.nl/
0633107890.

Bekijk de details
de Baander

Geplaatst door: Thea
Prijs: € 500

PA set Alto SX112 PA Speaker 2x piekvermogen 800 watt
Alto TMX80 DFX Powermixer 8kanaals powered analoge mengtafel 350 watt a 4 ohm, 14 ingangen. Incl. koffer en eigengemaakte hoezen voor de boxen plus kabels.
Tel. alleen voor serieuze kopers 0599 481206

Bekijk de details
Avatar default thumb
Onderdeel fietsendrager

Er is bij ons een onderdeel van een fietsendrager gevonden op de straat.
u kunt uw verloren bezit ophalen op de baander 26 borger

Avatar default thumb de Baander
Sylvesterparty

Ja, dit wil ik jullie niet onthouden. Sylvesterparty bij VanSlag met Oud en Nieuw. Gezellig als Borgerders onder elkaar in een schitterende locatie en met fantastische muziek, o.a. Eikens en Warta, en meer plus hapjes en drankjes. Vol is vol en er is plaats voor 100 personen. Kosten 50 euro. Wees er snel bij.

Small 1658490 532122073568410 2145089162 o
Aangeboden: motorkleding.
Dalkampen

Geplaatst door: harmke
Prijs: € 75

motorjas met uitritsbare binnenjas maat M
motorbroek met uitritsbare binnenbroek maatM
laarsen maat 39.
handschoenen. geen foto.

Bekijk de details

Een art-event is een kunstevenement op een bijzondere locatie waar u kunt genieten van kwalitatief hoogwaardige kunst

Organisator: DagjeWeg.NL
Avatar default thumb Westereng
Kerst

Hallo
.
Ik verzamel van alles wat over meerlingen gaat,geboorte kaartjes,foto"s ,knipsels,een leuk onderwerp in mijn verzameling zijn de mooie kerst kaarten van uw meerling.Elke meerling die een kerstkaart en of een foto stuurt naar mijn huis adres,krijgt een leuke oorkonde.Ans visser Jan van Galenstraat 94 1272 bd Huizen Holland
http://verzamelhuisjedemeerling.be/

Avatar default thumb
Small 1436119
Veilig wonen

Voelt u zich nog wel veilig in eigen huis en straat?

De winter staat weer voor de deur. De dagen worden korter en buiten is het langer donker. Het is het goed om na te denken over het beveiligen van uw woning. Wakker worden of thuiskomen en ontdekken dat alles overhoopgehaald, vernield of verdwenen is. U denkt er waarschijnlijk liever niet aan.
Met een gecertificeerde Huisbeveiliging voorkomt u dat inbrekers ongestoord hun gang kunnen gaan. Ook bij een beginnende brand in uw woning blijft dit niet onopgemerkt.
Bemande alarmcentraleBemande alarmcentrale

Het grote voordeel van een Huis en Wijk beveiliging met meldkamer ten opzichte van andere alarm systemen is de aansluiting op onze alarmcentrale. Daar zitten 24 uur per dag mensen klaar om over uw huis en spullen te waken.

Bij Inbraak, Brand of SOS komt direct een melding binnen bij de centrale. De medewerkers van de centrale nemen direct contact met u op, of (als u onbereikbaar bent) met andere sleutelhouders. En ze schakelen, zo nodig, direct hulpdiensten in zoals politie / brandweer of Ambulance.
Deskundig advies en montage
Deskundig advies & montage

De professionele beveiligingsadviseur van uwhuisveilig.nl controleert uw hele huis op zwakke punten en geeft advies op maat. Ook als u nog geen klant bent.

Bent u akkoord met onze gratis en vrijblijvende offerte? Dan regelen wij alles, inclusief de vakkundige installatie van het draadloze alarmsysteem.

Onze gecertificeerde monteur installeert en programmeert het alarmsysteem. Hij sluit de alarminstallatie direct aan op de alarmcentrale en legt u ook uit hoe het werkt.
U heeft altijd de zekerheid dat uw huis goed is beveiligd, 24 uur per dag en 7 dagen per week.
Profiteer van onze buurt actie en laat vrijblijvend adviseren. U ontvangt zonder enige verplichting een Gratis Persoonlijke Paniek Alarm Set of bij aanschaf € 300,00 Alarm Centrale Ondersteuning tegoed. Dat is één jaar lang gratis 24 uur per dag bewaking!

U heeft al een professionele alarm pakket vanaf € 149,00 inclusief montage en garantie. Nu met onze buurtactie gratis één jaar lang Alarm Centrale Ondersteuning ter waarde van € 300,00

Reageer snel!! voor een veilig wonen advies, en ontvang van ons een gratis Persoonlijke Paniek Alarm Set. Uw buren hebben er misschien al een maar Op is OP! Meer informatie kunt u lezen op onze website

www.uwgezinveilig.nl of bel naar onze service medewerkers 06-83982237

Geef je mening