Categorieën
Postcode 9611CG bezoek een andere buurt
twee kolommen
Small disco poster black white v01

HOOGEZAND – Sally’s Events organiseerd op zaterdag 31 mei 2014 de 4de editie van een 70s, 80s & 90s BLACK & WHITE Summer Party in het Sportcentrum De Kalkwijck in Hoogezand.

Op zaterdag 31 mei 2014 presenteert Sally’s Events van 20:00 uur tot sluit in het Sport centrum de Kalkwijck de 4de editie van “ BLACK & WHITE” 70’s, 80’s & 90’s.Summer Party.

Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 70, 80 en 90 in een stijlvol aangeklede sportcentrum de Kalkwijck te Hoogezand.

BLACK & WHITE 70’s, 80’s & 90’s neemt je deze avond mee terug naar toen, toen alles beter was, toen je stiekem verliefd was op Prince en toen je flippoverzameling heilig was. Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je uit je dak ging op ‘Like a virgin’ van Madonna en er vrolijk op los moonwalkte en hiphopte? Het is allemaal weer up to date tijdens BLACK & WHITE 70’s, 80’s & 90’s Party.

Tijdens deze 4de editie van BLACK & WHITE 70’s, 80’s & 90’s neemt DJ TonnyKuipers plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90

Ga los op de dansvloer en dans als vanouds op alle grote hits van Nena, Wham!, The Beasty Boys, Michael Jackson en de vele andere muzikale helden die de jaren 70, 80 en 90 rijk waren.

Voor meer info : sallys-events.nu

Het event begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn te reserveren via 0598-350321.

Organisator: A.
Locatie: Nieuweweg 8, 9603 BM Hoogezand
Thumb chrysanthemum mastenmaker

Vandaag, 23 maart, een echte beving gevoeld rond half twaalf. Zag berichten over onweer, dat was er ook, maar er was ook een echte beving. Best eng!

Small kaartje
Aangeboden: honden logeer adres
mastenmaker

Geplaatst door: joke
Prijs: N.o.t.k.

Bekijk de details
Small 1499966
Aangeboden: 2 (opknap) fietsen. 20 en 22 inch.
Magrietpark

Geplaatst door: sm
Prijs: Bieden

2 (opknap) fietsen.

Bekijk de details
Avatar default thumb Oosterpark

mijn poesje is weg gelopen klein rood naam boris
tel 851155

Thumb 1484536 De Vosholen-West

De eerste teams hebben zich reeds aangemeld voor de samenloop voor hoop die plaats vind op vrijdag 27 juni en zaterdag 28 juni. Maar daar kunnen nog veel meer teams bij! Dus meld je nu aan op www.samenloopvoorhoop.nl/hoogezand-sappemeer en help ons om * geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker
* (ex-) kankerpatiënten te steunen * overledenen te herdenken dmv een indrukwekkende kaarsenceremonie * samen het verschil te maken.

Ook hebben wij samen met de band Jack Rocks een heel mooi samenlooplied gemaakt die wij dmv sponsoring hopelijk op cd uit kunnen brengen. Wij zoeken hiervoor nog een sponsor. Deze cd kunnen wij dan verkopen om nog meer geld op te halen voor onze goede doelen nl. Het behouden huys in Haren en een onderzoeksproject van dr. Janine Nuver in het UMCG.

Kom langs of doe mee!

Thumb 1484536 De Vosholen-West
Small kaarsenceremonie

Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers organiseren wij SamenLoop voor Hoop Hoogezand-Sappemeer.

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandel-estafette met als doel geld inzamelen voor verschillende goede doelen die door KWF kankerbestrijding ondersteund worden. De goede doelen die wij willen ondersteunen zijn een onderzoeksproject van dr. Janine Nuver naar de gevolgen en de nazorg van kanker en het Behouden Huys in Haren, een inloophuis voor mensen met kanker. Verder gaat een deel van de opbrengst naar KWF voor andere onderzoeken.

Deelnemers
Wie deel wil nemen aan de SamenLoop kan zich nu al aanmelden. Dus heb je goede herinneringen aan een eerdere SamenLoop? Of wil je je goede voornemens deze keer ècht omzetten in daden? Meld je dan nu alvast aan. Bedenk een leuke naam voor jouw team en laat zien dat je creatief bent voor KWF door zoveel mogelijk geld in te zamelen. We wachten op jou!

Deelnemen kan door je als een team van ongeveer 8-15 personen in te schrijven, of door je individueel in te schrijven. We zullen je dan indelen bij andere mensen die zich individueel hebben ingeschreven.

'Kaarsen voor Hoop'

Een indrukwekkend onderdeel tijdens de SamenLoop is de kaarsenceremonie. De ceremonie is een ontroerend onderdeel waarbij alle kaarsen in de zakken die langs het parcours staan worden aangestoken. Elke kaarsenzak symboliseerd iemand die is overleden aan, of nog steeds vecht tegen kanker.
U kunt bij ons een kaarsenzak met kaars aanschaffen en uw persoonlijke boodschap hierop schrijven of de zak (laten) versieren. Ook is het mogelijk om uw tekst door ons te laten schrijven. Een kaarsenzak inclusief kaars kost €5. Uiteraard komt het gehele bedrag ten goede aan de doelen die wij ondersteunen.
Help ons mee om van deze ceremonie een onvergetelijk moment te maken! Tegelijkertijd laat u zien dat ook u opstaat en uw steentje bijdraagt tegen kanker.
Heeft u interesse in 1 of meerdere kaarsenzakken, neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar samenloophoogezand@ziggo.nl. Vermeld daarin duidelijk hoeveel kaarsenzakken u wilt bestellen en uw contactgegevens. Wij zullen dan contact met u opnemen

Small 1499965
Aangeboden: Brommer Sparta sachs
Magrietpark

Geplaatst door: sm
Prijs: bieden

Omschrijving

Sparta sachs
Defect: ontstekking.
Geen kenteken.
Gegevens:
Op de frame staat het volgende:
Nürnberger Hercules-Werke GmbH
Type: P1
Art.: 509
Farrgestell nr.: 505176105
Km Stand:23720
Fichel & Sachs AG Schweinfurt
Mot nr. 9926221
47 m3
Typ Sachs 504/1A-nl
Benzine is 1op50
Waar de voorkoplamp tussen bevestigd is, staat een H ingedrukt, en ook op de benzinedop.

Orginele kleur (de kleur toen de brommer gekocht is) is metalic licht blauw.
Zadel was toen een zwarte.

Zelf halen.
Zie ook mijn andere advertenties

Bekijk de details
Geef je mening